آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,107
تعداد مقالات34,629
تعداد مشاهده مقاله49,724,767
تعداد دریافت فایل اصل مقاله80,123,651
آذرباد, عمران, یعقوبفر, اکبر, کرمانشاهی, حسن, میمندی پور, امیر. (1398). تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره‌های غذایی بر عملکرد، صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(123), 217-232. doi: 10.22092/asj.2018.121981.1706
عمران آذرباد; اکبر یعقوبفر; حسن کرمانشاهی; امیر میمندی پور. "تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره‌های غذایی بر عملکرد، صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 123, 1398, 217-232. doi: 10.22092/asj.2018.121981.1706
آذرباد, عمران, یعقوبفر, اکبر, کرمانشاهی, حسن, میمندی پور, امیر. (1398). 'تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره‌های غذایی بر عملکرد، صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(123), pp. 217-232. doi: 10.22092/asj.2018.121981.1706
آذرباد, عمران, یعقوبفر, اکبر, کرمانشاهی, حسن, میمندی پور, امیر. تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره‌های غذایی بر عملکرد، صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(123): 217-232. doi: 10.22092/asj.2018.121981.1706


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب