آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,306
تعداد مشاهده مقاله41,391,023
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,565,840
قاسمی, حسینعلی, حاج خدادادی, ایمان, خلت آبادی فراهانی, امیر حسین. (1398). اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی، فراسنجه های لاشه، هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(123), 95-110. doi: 10.22092/asj.2018.122211.1719
حسینعلی قاسمی; ایمان حاج خدادادی; امیر حسین خلت آبادی فراهانی. "اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی، فراسنجه های لاشه، هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 123, 1398, 95-110. doi: 10.22092/asj.2018.122211.1719
قاسمی, حسینعلی, حاج خدادادی, ایمان, خلت آبادی فراهانی, امیر حسین. (1398). 'اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی، فراسنجه های لاشه، هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(123), pp. 95-110. doi: 10.22092/asj.2018.122211.1719
قاسمی, حسینعلی, حاج خدادادی, ایمان, خلت آبادی فراهانی, امیر حسین. اثر سطوح مختلف پروتئین و مکمل کولین در جیره غذایی بر صفات تولیدی، فراسنجه های لاشه، هماتولوژی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(123): 95-110. doi: 10.22092/asj.2018.122211.1719


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب