سلیمی, فاطمه, فتاحی, محمد, حمزه ئی, جواد. (1398). استفاده از روش سطح پاسخ به‌منظور بهینه‌سازی استخراج عصاره بخش هوایی کرفس (Apium graveolens L.) و ترکیب‌های فنولیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن به کمک امواج فراصوت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(4), 644-664. doi: 10.22092/ijmapr.2019.124004.2431
فاطمه سلیمی; محمد فتاحی; جواد حمزه ئی. "استفاده از روش سطح پاسخ به‌منظور بهینه‌سازی استخراج عصاره بخش هوایی کرفس (Apium graveolens L.) و ترکیب‌های فنولیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن به کمک امواج فراصوت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 4, 1398, 644-664. doi: 10.22092/ijmapr.2019.124004.2431
سلیمی, فاطمه, فتاحی, محمد, حمزه ئی, جواد. (1398). 'استفاده از روش سطح پاسخ به‌منظور بهینه‌سازی استخراج عصاره بخش هوایی کرفس (Apium graveolens L.) و ترکیب‌های فنولیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن به کمک امواج فراصوت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(4), pp. 644-664. doi: 10.22092/ijmapr.2019.124004.2431
سلیمی, فاطمه, فتاحی, محمد, حمزه ئی, جواد. استفاده از روش سطح پاسخ به‌منظور بهینه‌سازی استخراج عصاره بخش هوایی کرفس (Apium graveolens L.) و ترکیب‌های فنولیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن به کمک امواج فراصوت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 35(4): 644-664. doi: 10.22092/ijmapr.2019.124004.2431


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.