آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,107
تعداد مقالات34,629
تعداد مشاهده مقاله49,671,337
تعداد دریافت فایل اصل مقاله80,104,518
سیف زاده, مینا. (1398). تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508
مینا سیف زاده. "تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1398, 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508
سیف زاده, مینا. (1398). 'تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508
سیف زاده, مینا. تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(4): 139-149. doi: 10.22092/isfj.2019.119508


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب