نقدی, شهاب, رضائی, مسعود, بهرامی فر, نادر. (1398). مقایسه عملکرد حسگرهای برموفنول آبی و برموکروزول سبز در تعیین فساد باکتریایی و شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 45-54. doi: 10.22092/isfj.2019.119411
شهاب نقدی; مسعود رضائی; نادر بهرامی فر. "مقایسه عملکرد حسگرهای برموفنول آبی و برموکروزول سبز در تعیین فساد باکتریایی و شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1398, 45-54. doi: 10.22092/isfj.2019.119411
نقدی, شهاب, رضائی, مسعود, بهرامی فر, نادر. (1398). 'مقایسه عملکرد حسگرهای برموفنول آبی و برموکروزول سبز در تعیین فساد باکتریایی و شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 45-54. doi: 10.22092/isfj.2019.119411
نقدی, شهاب, رضائی, مسعود, بهرامی فر, نادر. مقایسه عملکرد حسگرهای برموفنول آبی و برموکروزول سبز در تعیین فساد باکتریایی و شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(4): 45-54. doi: 10.22092/isfj.2019.119411