حسینی شکرابی, سید پژمان, شمسایی مهرجان, مهدی, سید علیخانی, سید بیژن, سیدالحسینی, سید هادی. (1398). تأثیر سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی خوراکی بر برخی شاخصهای رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), 35-43. doi: 10.22092/isfj.2019.119410
سید پژمان حسینی شکرابی; مهدی شمسایی مهرجان; سید بیژن سید علیخانی; سید هادی سیدالحسینی. "تأثیر سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی خوراکی بر برخی شاخصهای رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 4, 1398, 35-43. doi: 10.22092/isfj.2019.119410
حسینی شکرابی, سید پژمان, شمسایی مهرجان, مهدی, سید علیخانی, سید بیژن, سیدالحسینی, سید هادی. (1398). 'تأثیر سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی خوراکی بر برخی شاخصهای رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(4), pp. 35-43. doi: 10.22092/isfj.2019.119410
حسینی شکرابی, سید پژمان, شمسایی مهرجان, مهدی, سید علیخانی, سید بیژن, سیدالحسینی, سید هادی. تأثیر سطوح مختلف ترکیب اسیدهای آلی خوراکی بر برخی شاخصهای رشد و ترکیبات لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(4): 35-43. doi: 10.22092/isfj.2019.119410