محسنی, محمود, پورکاظمی, محمد, کرمی نسب, مصطفی, راستروان, محمد اسماعیل. (1398). بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر میزان رشد، ترکیب شیمیایی بدن و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 165-177. doi: 10.22092/isfj.2019.119190
محمود محسنی; محمد پورکاظمی; مصطفی کرمی نسب; محمد اسماعیل راستروان. "بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر میزان رشد، ترکیب شیمیایی بدن و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1398, 165-177. doi: 10.22092/isfj.2019.119190
محسنی, محمود, پورکاظمی, محمد, کرمی نسب, مصطفی, راستروان, محمد اسماعیل. (1398). 'بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر میزان رشد، ترکیب شیمیایی بدن و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 165-177. doi: 10.22092/isfj.2019.119190
محسنی, محمود, پورکاظمی, محمد, کرمی نسب, مصطفی, راستروان, محمد اسماعیل. بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر میزان رشد، ترکیب شیمیایی بدن و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(2): 165-177. doi: 10.22092/isfj.2019.119190