آلبوغبیش, حلیمه, خدانظری, آی ناز. (1398). تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 97-109. doi: 10.22092/vj.2018.124378.1533
حلیمه آلبوغبیش; آی ناز خدانظری. "تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1398, 97-109. doi: 10.22092/vj.2018.124378.1533
آلبوغبیش, حلیمه, خدانظری, آی ناز. (1398). 'تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 97-109. doi: 10.22092/vj.2018.124378.1533
آلبوغبیش, حلیمه, خدانظری, آی ناز. تاثیر پوشش نانوکیتوزان غنی شده با و بدون عصاره چای سبز (.Camellia sinensis L) بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی ماهی گیش درخشان (Carangoides coeruleopinnatus) طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(3): 97-109. doi: 10.22092/vj.2018.124378.1533


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.