آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,555
تعداد مشاهده مقاله42,418,865
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,194,471
حسینی شکرابی, سید پژمان, شویک‌لو, امیررضا, رزمجو, اکرم. (1398). تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 151-163. doi: 10.22092/isfj.2019.119105
سید پژمان حسینی شکرابی; امیررضا شویک‌لو; اکرم رزمجو. "تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1398, 151-163. doi: 10.22092/isfj.2019.119105
حسینی شکرابی, سید پژمان, شویک‌لو, امیررضا, رزمجو, اکرم. (1398). 'تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 151-163. doi: 10.22092/isfj.2019.119105
حسینی شکرابی, سید پژمان, شویک‌لو, امیررضا, رزمجو, اکرم. تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(2): 151-163. doi: 10.22092/isfj.2019.119105


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب