آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,630
تعداد مشاهده مقاله44,471,249
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,884,872
حسینی شکرابی, سید پژمان, شویک‌لو, امیررضا, رزمجو, اکرم. (1398). تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 151-163. doi: 10.22092/isfj.2019.119105
سید پژمان حسینی شکرابی; امیررضا شویک‌لو; اکرم رزمجو. "تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1398, 151-163. doi: 10.22092/isfj.2019.119105
حسینی شکرابی, سید پژمان, شویک‌لو, امیررضا, رزمجو, اکرم. (1398). 'تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 151-163. doi: 10.22092/isfj.2019.119105
حسینی شکرابی, سید پژمان, شویک‌لو, امیررضا, رزمجو, اکرم. تعیین مقدار بهینه‌ی ایزوله‌ی پروتئین ماهی به عنوان جایگزین چربی در ساخت همبرگر کم‌چرب با استفاده از آنالیز تشریحی کمّی (QDA) و آنالیز مولفه‌های اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(2): 151-163. doi: 10.22092/isfj.2019.119105


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب