آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,932
تعداد مقالات33,084
تعداد مشاهده مقاله43,732,271
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,243,904
باصری ارغوانی, حسین, عسکری ساری, ابوالفضل, جواهری بابلی, مهران. (1398). تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 1-12. doi: 10.22092/isfj.2019.119104
حسین باصری ارغوانی; ابوالفضل عسکری ساری; مهران جواهری بابلی. "تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1398, 1-12. doi: 10.22092/isfj.2019.119104
باصری ارغوانی, حسین, عسکری ساری, ابوالفضل, جواهری بابلی, مهران. (1398). 'تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 1-12. doi: 10.22092/isfj.2019.119104
باصری ارغوانی, حسین, عسکری ساری, ابوالفضل, جواهری بابلی, مهران. تاثیر افزودن اتیلن دی آمین تترا استیک اسید به جیره غذایی بر کاهش میزان عناصر سنگین در گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(3): 1-12. doi: 10.22092/isfj.2019.119104


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب