آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,386,933
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,131
حیدری, راویه, باقری, نادعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نجفی زرینی, حمید. (1397). برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), 287-306. doi: 10.22092/spij.2020.119083
راویه حیدری; نادعلی باقری; نادعلی بابائیان جلودار; حمید نجفی زرینی. "برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 34, 3, 1397, 287-306. doi: 10.22092/spij.2020.119083
حیدری, راویه, باقری, نادعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نجفی زرینی, حمید. (1397). 'برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 34(3), pp. 287-306. doi: 10.22092/spij.2020.119083
حیدری, راویه, باقری, نادعلی, بابائیان جلودار, نادعلی, نجفی زرینی, حمید. برآورد ترکیب‏ پذیری و عمل ژن برای برخی خصوصیات مربوط به کیفیت غذایی و پخت در برنج (Oryza sativa L.). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 34(3): 287-306. doi: 10.22092/spij.2020.119083


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب