حیدری, فاطمه, حسینی شکرابی, سید پژمان, شمسایی مهرجان, مهدی. (1398). اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) جوان بر برخی شاخصهای خونی، رشد و رنگ فیله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), 23-32. doi: 10.22092/isfj.2019.119001
فاطمه حیدری; سید پژمان حسینی شکرابی; مهدی شمسایی مهرجان. "اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) جوان بر برخی شاخصهای خونی، رشد و رنگ فیله". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 3, 1398, 23-32. doi: 10.22092/isfj.2019.119001
حیدری, فاطمه, حسینی شکرابی, سید پژمان, شمسایی مهرجان, مهدی. (1398). 'اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) جوان بر برخی شاخصهای خونی، رشد و رنگ فیله', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(3), pp. 23-32. doi: 10.22092/isfj.2019.119001
حیدری, فاطمه, حسینی شکرابی, سید پژمان, شمسایی مهرجان, مهدی. اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) جوان بر برخی شاخصهای خونی، رشد و رنگ فیله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(3): 23-32. doi: 10.22092/isfj.2019.119001