شرفی, فاطمه, حسینی, سید مهدی, ناصری, محمود, موسوی, سید محمد. (1398). اثر ترکیبات زیست فعال آویشن شیرازی (Zataria multiflora)بر کیفیت روغن استخراجی از زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)در طول نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), 189-200. doi: 10.22092/isfj.2019.118959
فاطمه شرفی; سید مهدی حسینی; محمود ناصری; سید محمد موسوی. "اثر ترکیبات زیست فعال آویشن شیرازی (Zataria multiflora)بر کیفیت روغن استخراجی از زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)در طول نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 1, 1398, 189-200. doi: 10.22092/isfj.2019.118959
شرفی, فاطمه, حسینی, سید مهدی, ناصری, محمود, موسوی, سید محمد. (1398). 'اثر ترکیبات زیست فعال آویشن شیرازی (Zataria multiflora)بر کیفیت روغن استخراجی از زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)در طول نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(1), pp. 189-200. doi: 10.22092/isfj.2019.118959
شرفی, فاطمه, حسینی, سید مهدی, ناصری, محمود, موسوی, سید محمد. اثر ترکیبات زیست فعال آویشن شیرازی (Zataria multiflora)بر کیفیت روغن استخراجی از زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)در طول نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(1): 189-200. doi: 10.22092/isfj.2019.118959