جواهردوست, شقایق, یگانه, سکینه, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد. (1398). اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره‌ی غذایی بر برخی فاکتور‌های خونی و بیوشیمیایی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), 71-83. doi: 10.22092/isfj.2019.118925
شقایق جواهردوست; سکینه یگانه; عبدالصمد کرامت امیرکلایی. "اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره‌ی غذایی بر برخی فاکتور‌های خونی و بیوشیمیایی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 28, 2, 1398, 71-83. doi: 10.22092/isfj.2019.118925
جواهردوست, شقایق, یگانه, سکینه, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد. (1398). 'اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره‌ی غذایی بر برخی فاکتور‌های خونی و بیوشیمیایی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 28(2), pp. 71-83. doi: 10.22092/isfj.2019.118925
جواهردوست, شقایق, یگانه, سکینه, کرامت امیرکلایی, عبدالصمد. اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره‌ی غذایی بر برخی فاکتور‌های خونی و بیوشیمیایی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 28(2): 71-83. doi: 10.22092/isfj.2019.118925


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.