آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,063
تعداد مقالات34,184
تعداد مشاهده مقاله46,806,789
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,794,707
مهریار, لاله, اسلامی, مرتضی, اسمعیلی, محسن, بهرامی, هادی. (1399). مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 17-34. doi: 10.22092/fooder.2019.122910.1163
لاله مهریار; مرتضی اسلامی; محسن اسمعیلی; هادی بهرامی. "مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 17-34. doi: 10.22092/fooder.2019.122910.1163
مهریار, لاله, اسلامی, مرتضی, اسمعیلی, محسن, بهرامی, هادی. (1399). 'مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 17-34. doi: 10.22092/fooder.2019.122910.1163
مهریار, لاله, اسلامی, مرتضی, اسمعیلی, محسن, بهرامی, هادی. مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 17-34. doi: 10.22092/fooder.2019.122910.1163


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب