آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,868,426
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,375,216
مهریار, لاله, اسلامی, مرتضی, اسمعیلی, محسن, بهرامی, هادی. (1399). مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), 17-34. doi: 10.22092/fooder.2019.122910.1163
لاله مهریار; مرتضی اسلامی; محسن اسمعیلی; هادی بهرامی. "مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 1, 1399, 17-34. doi: 10.22092/fooder.2019.122910.1163
مهریار, لاله, اسلامی, مرتضی, اسمعیلی, محسن, بهرامی, هادی. (1399). 'مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(1), pp. 17-34. doi: 10.22092/fooder.2019.122910.1163
مهریار, لاله, اسلامی, مرتضی, اسمعیلی, محسن, بهرامی, هادی. مطالعه تأثیر محتوای رطوبتی بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دانه آفتابگردان آجیلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(1): 17-34. doi: 10.22092/fooder.2019.122910.1163


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب