آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,016
تعداد مقالات33,722
تعداد مشاهده مقاله44,957,711
تعداد دریافت فایل اصل مقاله45,795,300
رهنما سنگاچینی, معصومه, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته, دادای قندی, عظمت. (1397). مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(زمستان 97), 1-16.
معصومه رهنما سنگاچینی; قربان زارع گشتی; فرشته خدابنده; عظمت دادای قندی. "مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, زمستان 97, 1397, 1-16.
رهنما سنگاچینی, معصومه, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته, دادای قندی, عظمت. (1397). 'مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(زمستان 97), pp. 1-16.
رهنما سنگاچینی, معصومه, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته, دادای قندی, عظمت. مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 2(زمستان 97): 1-16.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب