آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,672,529
تعداد دریافت فایل اصل مقاله76,774,441
رهنما سنگاچینی, معصومه, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته, دادای قندی, عظمت. (1397). مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(زمستان 97), 1-16.
معصومه رهنما سنگاچینی; قربان زارع گشتی; فرشته خدابنده; عظمت دادای قندی. "مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, زمستان 97, 1397, 1-16.
رهنما سنگاچینی, معصومه, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته, دادای قندی, عظمت. (1397). 'مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(زمستان 97), pp. 1-16.
رهنما سنگاچینی, معصومه, زارع گشتی, قربان, خدابنده, فرشته, دادای قندی, عظمت. مقایسه خصوصیات کیفی کیلکای سوخاری خام و پخته با لعاب معمولی و تمپورا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 2(زمستان 97): 1-16.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب