احمدی، م.، فلاح، و.، میرزا خانی، س. (1390). مقایسه چندرسانهای تعاملی با چندرسانهای غیرتعاملی بر میزان یادگیری دانش آموزان ابتدایی، فصلنامه فناوری اطلاعات و ارتباطات در علوم تربیتی، سال اول، شماره چهارم، ص 129.
دانشپور، ع. (1387). کشاورزی پایدار، ضرورتها و راهکارها، همایش ایدههای نو در حوزهی مدیریت شهری، ص 10.
روضاتی، ح.، قنبران، ع. (1383). تعامل دوسویه شهر ومحیط زیست با رویکرد کشاورزی شهری، دومین کنفرانس برنامهریزی و مدیریت محیط زیست، ص9.
قدیمی، ا. (1392). نقش و تأثیر رسانههای همگانی نوین بر نظام آموزش و پرورش، مجله علوم اجتماعی، شماره 67، ص 29.
مرادی، ج.، فاضلپور، م.، صادقی، ج.، حسینی، ز. (1387). بررسی تغییر کاربری اراضی در بیابانزدایی محدود شهر با استفاده از سنجش از دور، فصلنامه تحقیقات مرتع و بیابانزدایی ایران، شماره15، ص 12-1.
مرکز مطالعات و برنامهریزی شهری تهران، (1389). کشاورزی شهری، نشریه دانش شهر، شماره 25. ص 9.
مقدسی، م.، داوری، م.، زنگارکی فراهانی، ا. (1393). کشاورزی شهری، همایش ملی زیست بوم پایدار و توسعه، ص 2.
یادآور، ح.، خرازی، ش. (1392). کارکردهای کشاورزی شهری در شهرسازی پایدار، اولین همایش ملی معماری، مرمت، شهرسازی و محیط زیست پایدار، ص4.
Alaimo, K., Pack nett, E., Miles, R. A., Kruger, D. J. (2008). Fruit and vegtabel Intake among urban community gardener. Journal of Nutrition Education and behavior, 40 (2), 94-101.
Armstrong, D. (2000). A survey of community gardens in upstate New York: Implications for health promotion and community development. Health & place, (6), 319-327.
Ashley, I., Lukeeram, K., Travailleur, CH., (2013). Potato Extension and Training information system (PETIS): An impact study. International Journal of Education and Development using information and communication Technolog. (IJEDICT), vol 2, issue 1, pp4-10.
Bradly, K., Galt, R. E. (2013). Practicing food Justice at dig deep farms & oroduce, East bay area, California: self- determination as a guiding value and intersection with food logics, Local Environment, 1-15.
FAO. (2001). A briefing guide for the successful implementation of urban and peri- urban agriculture in developing countries and countries of trasition, by A. W. Drescher.
FAO. (2008). Urban agriculture for sustainable poverty alleviation and food security, by Drescher & Jacobi.
Golden, Sh. (2013). Urban agriculture impacts: Social, Health, and Economic: Aliterature review, uc sustainable agriculture research and Education program
Holland, L. (2004). Diversity and connections in community gardens: a contribution to local sustainability. Local Environment,285-305.
Hwan, S., seong, K. (2014). Virtual farmers Training: realistic simulation with amusements using historic simulation and game storyline. International Journal of Multimedia and ubiquitions Engineering vol 9, no 5.
Hward, J. (2006). The impact of interactive multimedia on nutrition and physical activity knowledge of high, volume 44, number 2.
Ismassabah, I., Marina,I., Fariza, H. (2014). Studies the Extensive use of multimedia elemens and user preferences for slamic knowledge dissemination, vol 6, no. 1.
Levkoe, C. Z. (2006). Leaving democracy through food justice movments. Agriculture and human values, (23), 89-98.
Mougeot, LUC. J. A. (2006). Growing better cities: urban agriculture for sustainable development research center (LDRC),Canada.
Nugent,R. (2000). The impact of urban agriculture on the hosehold and local Economies.
Ober Allen,J., Alaimo,K., Elam,D.,Perry,E. (2008). Growing vegetables and values: Benefits of Neighborhood- Based community Gardens for Youth development and nutrition,3 (4), 418-439.
Patel,I. C. (1991). Gardening s socio ecouomic impacts. Journal of extension,29 (4), 1-3.
UN,2009. World Urbanization prospects: the 2005 Revision Population Database. http://www. un. org/ease/population/publication/WUN 2005/ 2005WUP. Htm.
Willemes, M. (2005). Values in education: A challenge for teacher educator. Journal of teaching and teacher education, 21, 205-210.