آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,982
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,254,067
نیکوفرد, وجیهه, قاضی, شهاب, یعقوبفر, اکبر. (1397). اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(121), 141-158. doi: 10.22092/asj.2018.120279.1619
وجیهه نیکوفرد; شهاب قاضی; اکبر یعقوبفر. "اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 121, 1397, 141-158. doi: 10.22092/asj.2018.120279.1619
نیکوفرد, وجیهه, قاضی, شهاب, یعقوبفر, اکبر. (1397). 'اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(121), pp. 141-158. doi: 10.22092/asj.2018.120279.1619
نیکوفرد, وجیهه, قاضی, شهاب, یعقوبفر, اکبر. اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(121): 141-158. doi: 10.22092/asj.2018.120279.1619


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب