آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,666,636
تعداد دریافت فایل اصل مقاله76,589,497
نیکوفرد, وجیهه, قاضی, شهاب, یعقوبفر, اکبر. (1397). اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(121), 141-158. doi: 10.22092/asj.2018.120279.1619
وجیهه نیکوفرد; شهاب قاضی; اکبر یعقوبفر. "اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 121, 1397, 141-158. doi: 10.22092/asj.2018.120279.1619
نیکوفرد, وجیهه, قاضی, شهاب, یعقوبفر, اکبر. (1397). 'اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(121), pp. 141-158. doi: 10.22092/asj.2018.120279.1619
نیکوفرد, وجیهه, قاضی, شهاب, یعقوبفر, اکبر. اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(121): 141-158. doi: 10.22092/asj.2018.120279.1619


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب