آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,944
تعداد مقالات33,229
تعداد مشاهده مقاله43,868,345
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,375,077
نیکوفرد, وجیهه, قاضی, شهاب, یعقوبفر, اکبر. (1397). اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(121), 141-158. doi: 10.22092/asj.2018.120279.1619
وجیهه نیکوفرد; شهاب قاضی; اکبر یعقوبفر. "اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 121, 1397, 141-158. doi: 10.22092/asj.2018.120279.1619
نیکوفرد, وجیهه, قاضی, شهاب, یعقوبفر, اکبر. (1397). 'اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(121), pp. 141-158. doi: 10.22092/asj.2018.120279.1619
نیکوفرد, وجیهه, قاضی, شهاب, یعقوبفر, اکبر. اثرات متقابل اسید‌های آمینه کریستاله مکمل شده و جیره‌های غذایی با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین، اجزای لاشه و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(121): 141-158. doi: 10.22092/asj.2018.120279.1619


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب