1- بابائی، آزیتا، 1374، بررسی اثر تنش آبی در مراحل رشد و نمو، کمیت و کیفیت اسانس و مقدار روغن سیاهدانه، پروژه دانشجویی، دانشگاه آزاد.
2- زرگری، ع، 1369، گیاهان دارویی، انتشارات دانشگاه تهران، جلد چهارم، 923 صفحه.
3- طباطبائی، م. 1365، گیاهشناسی کاربردی برای کشاورزی و منابع طبیعی، کتاب اول، گیاهان زراعت های بزرگ. انتشارات فوق برنامه بخش فرهنگی جهاد دانشگاهی. 1184 صفحه.
4- Alkire. BH., JE. Simon (1993). Water management for Midwestern peppermint (Mentha piperita L.) growing in highly organic soil. Acta Horticalturae. No 344, 544-556.
5- Chatterjee, SK., Svoboda, kP, et al. (1995). Water strss effect on growth and yeild of Cymbopogon sp. and its alleviation by n-triacontanol. Acta Horticulture. No. 390-19-24.
6- Rhizophoulou, S., Diamantoglon, S. (1991). Water stress induced diurnal variation in leaf water relation stomatal conductance, soluble sugar, lipids and essential oil content of origanum majorana L. J. of Horticultural Science, 66: 119-125.
7- Simon, JE., Reiss-Bubenheim, D., Joly Ry., Charles, Dy (1992). Water stress-induced alterations in essential oil content and composition of sweet basil. Journal of Essential oil Research. 4: 1, 71-75.
8- Solinas, V; Deiana, S; et al (1996). Effect of water and nutritional conditions on the Rosmarinus officinalis L. phenolic fraction and essential oil yields. Rivista-Italiana-Eppos, No. 19, 189-198.
9- Svoboda, K. P., Hay, R. K. Waterman, P. G., (1990). The growth and volatile oil yield of summer savory in a cool wet envitonment. J. of Horticultural science. 65 (6) 659-665.