کبیری بالاجاده، نوراله، 1359. بررسی ترکیبات آنتوسیانینها و اندازهگیری نیترات و پتاسیم گل گاوزبان کلاردشت و پیرون چشم، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکدة داروسازی پایاننامه دکترا
قهرمان، احمد، 1368. فلور ایران. جلد اول، انتشارات انجمن ملی حفاظت منابع طبیعی و محیط انسانی. شماره انتشار 47.
فرید، یدا…، 1375. جغرا فیای تغذیه. چاپ دوم، انتشارات دانشگاه تهران 233.
غازانشاهی، جواد، 1376. آنالیز خاک و گیاه. انتشارات مترجم.
سعادت نوری، منوچهر، 1372. اصول نوین تغذیه در سلامتی. انتشارات اشرفی.
زرگری، علی، 1368. گیاهان دارویی. جلد سوم، انتشارات دانشگاه تهران.
خلدی، ناهید، 1370. اصول تغذیه رابینسون.
India Standard 1972. Speceecation for Acacla (Arabic) gum, Food Grade 6795. APPENDEX A.
El-Shazly A., T. Sarg, A. Abdel Aziz , and S. El- Dahmy. 1996.J. Nat. Prod. 59:310-313.