1- میرحیدر، ح، 1364، گنجینه اسرار گیاهان، ج 2، انتشارات وحید، تهران، 619 صفحه
2- زرگر، ع، 1367، گیاهان داروئی، ج 2، انتشارات دانشگاه تهران، تهران، 942 صفحه
3- ایوروشه، ترجمه مرضیه آزاد، 1371، سلامتی شما، زیبائی شما ( 100 گیاه، 100 استفاده)، انتشارات ناهید، تهران 292 صفحه
4- پروفسورهانس فلوک، ترجمه توکلی صابری، م ر، 1369، گیاهان داروئی، انتشارات روزبهان، تهران، 264 صفحه
5- میرحیدر، ح، 1372، معارف گیاهی، ج 1، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، تهران، 535 صفحه
6- قهرمان، ا، 1372، کروموفیتهای ایران، ج 2، مرکز نشر دانشگاهی، تهران، 842 صفحه
7- امین، غ، 1370، گیاهان داروئی سنتی ایران، ج 1، انتشارات معاونت پژوهشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، تهران، 230 صفحه
8- مومنی، ت خ و نوبهار شاهرخی، 1370، اسانس های گیاهی و اثرات درمانی آنها، انتشارات دانشگاه تهران، 127 صفحه
9- رجحان، ص، 1374، درمان بوسیله گیاهان داروئی، انتشارات مرکز فرهنکی آبا، تهران، 122 صفحه
10- امید بیگی، ر، 1374، رهیافتهای تولید و فرآوری گیاهان داروئی، ج 1، انتشارات طراحان نشر، تهران 417 صفحه
11- امید بیگی، ر، 1374، رهیافتهای تولید و فرآوری گیاهان داروئی، ج 1، انتشارات طراحان نشر، 424 صفحه
12- دکتر ژوزف ای-مایر، ترجمه حسینی، ش، 1360، گیاه دارو، انتشارات کتابسرا، تهران، 402 صفحه
13- مظفریان، و. 1375، فرهنگ نامهای گیاهان ایران، انتشارات فرهنگ معاصر، تهران، 596 صفحه
14- میرزا، م، سفیدکن، ف، و احمدی، ل، 1375، اسانس های طبیعی، انتشارات موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، تهران، 205 صفحه
15. Embong, M.B.; (1977), “Essential oils from spices grown in Alberta anis oil ( Pimpinella anisum)”, Canadian Journal of Plant Science, 57,: 681-688.
16. Meikle, R.D. 1977, “ Flora of Cyprus”. London: Bentham-Moxon Trust, 832p.
17. Tutin, T. G.; V. H. Heywood, N. A. Burges, D. M. More, D. H. Valentine, S. M. Walters, D. A. Weeb; 1968, “Flora Europaea”, vol. 2, New York, Cambridge University Press, 469 pp.
18. Komaitis, M.E.; G. Aggelousis; 1993, Science-des-Aliments, French, 13: 3, 585-591.
19- Hussein, M.E.; M.O.M. Omar, Y.A.Darwish, M. A. Abdalla; 1991, Arabic, Assiut-journal-of- Agricultural-Sciences, 22: 4. 69.
20- Davis P. H.; D. Sc, 1972, “Flora of Turkey”, Edinburgh at the University Press, vol. 4, 657 pp.
21- Bremness, L., 1994, “Herb”, Kyodoprinting Co. Pub. London, 266 pp.
22- Reinecius, G., 1994. “Source Book of Flavors” Chapman & Hall Pub., London, 258 pp.
23- Guenther, E., 1975, “The essential oils”, vol. 4, Robert E. Krieger Pub., U.S.A., 852 pp.