1- مظفریان، ولی الله، فرهنگ نامهای گیاهان ایران، 1375، انتشارات فرهنگ معاصر.
2- قهرمان، احمد، فلور رنگی ایران، جلد دوم، انتشارات سازمان حفاظت محیط زیست.
3- قهرمان، احمد، فلور رنگی ایران، جلد چهارم، انتشارات موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع
4- Bayrak, A. and Akgul, A., (1987), phytochemistry, 26, 846.
5- Heath, H.B., (1981) Source Book of Flavours P.890, Avi, Westport.
6- Sefidkon, F. and Khajavi, M.S., (1999), Flavour & Fragrace Journal. 14, 77.
7- Ulubelen, A. and Topcu, G. (1978), Fitoterapia, 59(3),205.
8- Ulubelen, A. , (1989), Planta Med,, 55,397.
9- Hatam, A.R., and You Sit Nahia, A., (1992) Int, J. pharmacogren.30 (2), 109.
10- Torre, D.L., Maria, C., Bruno, M., Piozz, F. and Sabono, G., (1990), Phytochemistry , 19 (2), 668.
11- Sandra, P. and Bicchi, C., (1987). Capillary Gas Chromatography in Essential oil Analysis, Huethig, verleg, Heidelberg.
13- Tribs. Chem. Ber., (1947), 80 (1), 56.
14- Guenther, E., (1986), The Essential oils, vol: 2, Krieger pub., U.S.A.