Dominic، Dominic W.S.Wong، ترجمه محمد علیزاده خاله آباد، 1380. مکانیسم و تئوری در شیمی مواد غذایی. انتشارات اصلانی. چاپ اول، 481 صفحه.
امید بیگی، رضا،1374. رهیافتهای تولید و فراوری گیاهان دارویی. انتشارات فکر روز، 283 صفحه.
ربانی چادگانی، عذرا ربانی، 1372. مبانی بیوشیمیایی. انتشارت دانشگاه تهران، 312 صفحه.
رضایی، محمدباقر، جایمند کامکار و مظفریان ولی الله، 1375. شناخت گیاه صبر و ترکیبهای دارویی و بهداشتی آن. انتشارات مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، 168 صفحه.
شریعت، صمصام و معطر، فریبرز،1364. گیاهان دارویی و مفردات پزشکی. انتشارات مشعل اصفهان، چاپ اول، 288 صفحه.
فاکس، بیان الله، آلن ج، ترجمه زندی، پروین 13. علوم غذایی از دیدگاه شیمیایی. انتشارات دانشگاه تهران، 402 صفحه.
میرحیدر، حسین، 1373. معارف گیاهی. انتشارات فرهنگ اسلام. چاپ اول، 647 صفحه.
Canigural. S. and Vila. R, 1993 British Journal of Phytotherpy 3.67. Ross S.A., Elshly M.A. and wiklins. S.P, 1997 Journal fo AoAC International 80,455.
Irigoyen, j.j., D.W. Emerrich and M. Sanchez (1992). Water stress induced changes in concentration of prolin and total soluble sugars in nodulated alfalfa. Plant physiol. 84: 55-60.
Marshall J.M, 1990 Pharmaceutical Journal, 24,360.
Paquin, R. and lechasse ur, p. (1979). Observation sur une methode de dosage de la pvoline libre. Dans les extraits de plantes. Can. J.Bot. 75: 1851-1854.