آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,094
تعداد مقالات34,531
تعداد مشاهده مقاله49,379,416
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,829,570
شیخ زاده, نجمه, موسوی, شلاله. (1398). تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 118-123. doi: 10.22092/vj.2019.124409.1536
نجمه شیخ زاده; شلاله موسوی. "تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1398, 118-123. doi: 10.22092/vj.2019.124409.1536
شیخ زاده, نجمه, موسوی, شلاله. (1398). 'تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 118-123. doi: 10.22092/vj.2019.124409.1536
شیخ زاده, نجمه, موسوی, شلاله. تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(3): 118-123. doi: 10.22092/vj.2019.124409.1536


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب