آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,848
تعداد مقالات32,322
تعداد مشاهده مقاله41,447,880
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,648,749
شیخ زاده, نجمه, موسوی, شلاله. (1398). تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 118-123. doi: 10.22092/vj.2019.124409.1536
نجمه شیخ زاده; شلاله موسوی. "تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1398, 118-123. doi: 10.22092/vj.2019.124409.1536
شیخ زاده, نجمه, موسوی, شلاله. (1398). 'تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 118-123. doi: 10.22092/vj.2019.124409.1536
شیخ زاده, نجمه, موسوی, شلاله. تاثیر عصاره اتانولی چای سبز (Camellia sinensis) بر فراسنجه های بیوشیمیایی و وضعیت اکسیداتیو در ماهی قرمز(Carassius auratus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(3): 118-123. doi: 10.22092/vj.2019.124409.1536


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب