نوبهار, شبنم, حقیقت خواجوی, شبنم, صفری, رضا. (1397). کاربرد اسانس نعناع صحرایی (Mentha Spicata) و محلول پروتئین آب پنیر در پوشش دار کردن محصولات شیلاتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(پاییز و زمستان 97), 47-56.
شبنم نوبهار; شبنم حقیقت خواجوی; رضا صفری. "کاربرد اسانس نعناع صحرایی (Mentha Spicata) و محلول پروتئین آب پنیر در پوشش دار کردن محصولات شیلاتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, پاییز و زمستان 97, 1397, 47-56.
نوبهار, شبنم, حقیقت خواجوی, شبنم, صفری, رضا. (1397). 'کاربرد اسانس نعناع صحرایی (Mentha Spicata) و محلول پروتئین آب پنیر در پوشش دار کردن محصولات شیلاتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(پاییز و زمستان 97), pp. 47-56.
نوبهار, شبنم, حقیقت خواجوی, شبنم, صفری, رضا. کاربرد اسانس نعناع صحرایی (Mentha Spicata) و محلول پروتئین آب پنیر در پوشش دار کردن محصولات شیلاتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 3(پاییز و زمستان 97): 47-56.