پورسعید، ع.، اشراقی سامانی، ر.، فتحی، الف، و شرفی راد، م. ) 1012 (. بررسی دانش کارشناسان جهاد
.023-001:)0( کشاورزی نسبت به کشاورزی ارگانیک. مجله تحقیقات نظام سلامت، 1
جعفری، الف.، محلوجی، م.، صلحی، م.، و دوازده امامی، س. ) 1026 (. اصول و مبانی و چالشهای کشاورزی
.10-11 :)0( ارگانیک. فصلنامه علمی کشاورزی پایدار. 0
-03 : چایچی، ب. ) 1022 (. کشاورزی ارگانیک خاک سالم، گیاه سالم، انسان سالم. دام و کشت و صنعت، 111
.11
دامغانی، ع، م. ) 1010 (. بررسی وضع محصولات ارگانیک در کشور. خبرگزاری صدا و سیما. قابل دسترس در:
http://www. iribnews. ir/fa/news/1274466
دین پناه، غ. ر.، و اخوان، الف. ) 1010 (. عوامل مؤثر بر دانش کشاورزی ارگانیک در بین گلخانه کاران
.131-122:)1( شهرستان ورامین. پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 1
روستاخیز، ج.، و سلیمی، خ. ) 1010 (. کشاورزی ارگانیک، همایش بینالمللی افقهای نوین در علوم کشاورزی،
منابع طبیعی و محیط زیست، تهران، انجمن افق نوین علم و فناوری،
https://www. civilica. com/Paper-AHCONF01-AHCONF01_071. html
فاطمی، م.، شاه ولی، م. ) 1012 (. تبیین نظام ارتباطات و اطلاعرسانی ترویج کشاورزی ارگانیک بر مبنای
.121-100 :)1( حکمت توحیدی. مدرس علم انسانی- برنامهریزی و آمایش فضا. 11
.0-2 :)211( کاشانی، ع. ) 1023 (. کشاورزی پایدار در ایران: مفاهیم، روشها و وضع موجود. جهاد، 23
کاووسی، م.، حیدری شلمانی، م.، و الهیاری، م. ص. ) 1010 (. ارزیابی گرایش و رفتار مصرف کنندگان ایرانی
نسبت به مواد غذایی. نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا، تهران،
. اردیبهشت 10
مسعود، م. ) 1016 (. کشاورزی ارگانیک در جهان و ایران. خبرگذاری جمهوری اسلامی ایران. قابل دسترس در:
http://www. irna. ir/fa/News/82760029
ملک سعیدی، ح.، رضایی مقدم، ک.، و آجیلی، ع. ) 1021 (. مطالعه دانش کارشناسان جهاد کشاورزی استان
.11-61 :)2( فارس در زمینه کشاورزی ارگانیک. عبوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 6
نصر اصفهانی، الف.، و میرفندرسکی، س. ) 1020 (. کشاورزی ارگانیک گسترش مییابد. سرزمین سبز، تهران،
.12- ش 12 ، صص 11
دانش و نگرش کشاورزان ...
55 فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی
Babaakbari, M., and Movahedian, M. (2006). Improvement fertilizer consumption with regard
to country budget laws. Proceedings of the 10th soil science in Iran, Karaj.
Bui, M. H. (2005). Environmental marketing: A model of consumer behavior. Advances in
Marketing, 6 (2), 20-28.
FAO- Food and Agriculture Organization of United Nations. (2013). FAO statistical yearbook
2013, World Food and Agriculture.
Chandrakala, N., and Devi, P. K. (2016). The study on the attitude of the organic farmers with
special reference to the Coimbatore district. International Journal of Applied and and
Advanced Scientifi Research, 1 (1): 2456- 3080.
Gotschi, E., Vogel, S., and Lindenthal, T. (2007). High school students' attitudes and behavior
towards organic products: survey results from Vienna. Univ. für Bodenkultur, Department
für Wirtschafts-und Sozialwiss., Inst. für Nachhaltige Wirtschaftsentwicklung.
Jayaratne, K. S. U., Martin, R. A., and DeWitt, J. R. (2001). Perceptions regarding sustainable
agriculture: Emerging trends for educating extension educators. In Proceedings of the 17th
Annual Conference of the Association for International Agriculture and Extension
Education, XVII., Baton Rouge, L. A.
Herath, C. S., and Wejikoon, R. (2013). Study on attitudes and perceptions of organic and nonorganic
coconut growers towards organic coconut farming. Mayo-Agosto, 31 (2): 5- 14.
Kerkhof, P., Foley, G., & Barnard, G. (1990). Agroforestry in Africa: a survey of project
experience. Panos Publications Ltd.
Khaledi, M. R., Weseen, G. S., and Sawyer, E. (2007). Assessing the Barriers to Conversion to
Organic Farming: An Institutional Analysis. Department of Agricultural Economics
University of Saskatchewan.
Loh, C., and W. Guowen. (2000). Attitudes on the environment: A survey on the peal river delta
residents. China Development Institute, Shenzhen.
Marcus, A. (2011). Organic agriculture. Organic Community in Iran's internal newsletter, 3 (6):
112-120.
Nandi, R., Bokelmanna, W., Nithya, V. G., and Dias, G. (2015). Smallholder organic farmer’s
attitudes, objectives and barriers towards production of organic fruits and vegetables in
India: A multivariate analysis. Emirates Journal of Food and Agriculture, 27 (5): 396- 406.
Parveen, S. (2010). Rice Farmers’ Knowledge about the Effects of Pesticides on Environmental
Pollution in Bangladesh. Bangladesh Research Publications Journal, 3: 1214-1227.
Rai, M. (2005). Organic farming; potentials and sterategies. University of Missouri.
Rezaei-Moghaddam, K., Karami, E., and Gibson. J. (2006). Conceptualizing sustainable
agriculture: Iran as an illustrative case. Journal of Sustainable Agriculture, 27 (3): 25-56.
Sharma, A. K. (2005). A handbook of organic rarming. Agrobios (India), Pp: 20-30.
Stobbelaar, D. J., Casimir, G., Borghuis, J., Marks, I., Meijer, L., and Zebeda, S. (2007).
Adolescents’ attitudes towards organic food: a survey of 15‐to 16‐year old school children.
International Journal of Consumer Studies, 31 (4), 349-356.
Willer, H. and Kilcher, L. (2012). The world of organic agriculture-statistics and emerging
trends. Research Institute of Organic Agriculture (FiBL), Frick, and International Federation
of Organic Agriculture Movements (IFOAM), Bonn. www. ifoam. org.