آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,084
تعداد مقالات34,405
تعداد مشاهده مقاله48,428,633
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,085,213
مالک, ساناز, امام جمعه, زهرا, عسگری, غلامرضا, رضوان خواه, امیر. (1397). تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 61-78. doi: 10.22092/fooder.2018.121741.1145
ساناز مالک; زهرا امام جمعه; غلامرضا عسگری; امیر رضوان خواه. "تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1397, 61-78. doi: 10.22092/fooder.2018.121741.1145
مالک, ساناز, امام جمعه, زهرا, عسگری, غلامرضا, رضوان خواه, امیر. (1397). 'تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 61-78. doi: 10.22092/fooder.2018.121741.1145
مالک, ساناز, امام جمعه, زهرا, عسگری, غلامرضا, رضوان خواه, امیر. تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(2): 61-78. doi: 10.22092/fooder.2018.121741.1145


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب