آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,013
تعداد مقالات33,680
تعداد مشاهده مقاله44,811,338
تعداد دریافت فایل اصل مقاله40,551,323
مالک, ساناز, امام جمعه, زهرا, عسگری, غلامرضا, رضوان خواه, امیر. (1397). تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 61-78. doi: 10.22092/fooder.2018.121741.1145
ساناز مالک; زهرا امام جمعه; غلامرضا عسگری; امیر رضوان خواه. "تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1397, 61-78. doi: 10.22092/fooder.2018.121741.1145
مالک, ساناز, امام جمعه, زهرا, عسگری, غلامرضا, رضوان خواه, امیر. (1397). 'تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 61-78. doi: 10.22092/fooder.2018.121741.1145
مالک, ساناز, امام جمعه, زهرا, عسگری, غلامرضا, رضوان خواه, امیر. تولید امولسیون روغن در آب از روغن خاکشیر (Descurainia Sophia) با استفاده از ترکیب صمغ عربی و پروتئین آب پنیر تغلیظ شده به منظور افزایش پایداری و اثر اولتراسوند بر شاخص اکسیداسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(2): 61-78. doi: 10.22092/fooder.2018.121741.1145


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب