آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,386,839
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,109
صحرائیان, بهاره, کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1397). بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت). سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.120898.1111
بهاره صحرائیان; مهدی کریمی; زهرا شیخ الاسلامی. "بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1397, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.120898.1111
صحرائیان, بهاره, کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. (1397). 'بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.120898.1111
صحرائیان, بهاره, کریمی, مهدی, شیخ الاسلامی, زهرا. بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(2): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.120898.1111


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب