قهرمان, بهروز. (1361). تأثیر مواد موجود در طوقه چغندرقند بر کمیت و کیفیت ریشه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), 26-33. doi: 10.22092/jsb.1983.117652
بهروز قهرمان. "تأثیر مواد موجود در طوقه چغندرقند بر کمیت و کیفیت ریشه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 1, 1361, 26-33. doi: 10.22092/jsb.1983.117652
قهرمان, بهروز. (1361). 'تأثیر مواد موجود در طوقه چغندرقند بر کمیت و کیفیت ریشه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(1), pp. 26-33. doi: 10.22092/jsb.1983.117652
قهرمان, بهروز. تأثیر مواد موجود در طوقه چغندرقند بر کمیت و کیفیت ریشه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1361; 2(1): 26-33. doi: 10.22092/jsb.1983.117652