امیری، م.، بهمنش، م. (1389). تأثیر فناوری نانو در حال توسعه با نگرش ویژه به ایران. چهارمین کنفرانس ملی مدیریت تکنولوژی ایران، 9 – 1.
پزشکی راد، غ. و کرمی دهکردی، ا. (1391). آمار اجتماعی و تحلیل دادهها در پژوهشهای ترویج، توسعه و آموزش کشاورزی. انتشارات دانشگاه تربیت مدرس. تهران.497.
توحیدلو، ش.، میردامادی، م.، و رضایی، ر. (1390). تحلیل موانع آموزشی توسعه ریزفناوری نانو در بخش کشاورزی از دیدگاه محققان. فصلنامه پژوهش و برنامهریزی در آموزش عالی، 61: 110 – 97.
رضایی، ر.، توحیدلو، ش.، و عربیون، ا. (1392). بررسی موانع کارآفرینی نانو فناورانه در بخش کشاورزی ایران. توسعه کارآفرینی، 6 (1): 124 – 105.
سلیمانپور، م. (1390). شناسایی مؤلفههای مؤثر بر توسعه کارآفرینی فناوری نانو در بخش کشاورزی ایران. رساله دکتری، گروه ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات. تهران.
عصاری، م.ج.، عباسی، ع.م.، عسکریپور، ط. و کاظمی، ا. (1396). بررسی سطح آگاهی و نگرش دانشجویان مختلف رشتههای مهندسی بهداشت محیط و حرفهای نسبت به مزایا و مخاطرات استفاده از فناوری نانو. بهداشت کار و سلامت، 1 (2)، 153-144.
علیزاده، م. (1393). کاربرد فناوری نانو در کشاورزی و مواد غذایی. ماهنامه تحلیلی، خبری و آموزشی، 65: 46 – 42.
ماقبل، ر.، چیذری، م.، و خیامنکویی، م. (1389). تحلیل عاملی عوامل بازدارنده پیرامون توسعه فناوری نانو در بخش کشاورزی ایران. علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 6 (1): 40 – 31.
مهربان، ز. (1395). تحلیل محتوای آموزشی علم و فناوری نانو K12 در استرالیا و ایالات متحده آمریکا با تمرکز بر راهبردهای یاددهی-یادگیری. اندیشههای نوین تربیتی، 12 (1)، 61-32.
نعیمی، ا.، نجفلو، پ. و سبحانی، م.ج. (1394). نقش آموزش، ترویج و اطلاع رسانی در توسعه فناوری زیستی کشاورزی از دیدگاه متخصصان. فصلنامه پژوهش مدیریت آموزش کشاورزی، 7 (33)، 110-97.
Ali, A., & Kunal Sinha, K. (2014). Exploring the opportunities and challenges in nanotechnology innovation in India. J. Soc. Sci. Poli. Imp, 2 (2), 227-251.
Dasgupta, N., Ranjan, S., & Ramalingam, C. (2017). Applications of nanotechnology in agriculture and water quality management. Environmental Chemistry Letters, 15 (4), 591-605.
Diefes-Dux, H. A., Dyehouse, M., Bennett, D., & Imbrie, P. K. (2007). Nanotechnology awareness of first-year food and agriculture students following a brief exposure. Journal of Natural Resources & Life Sciences Education, 36 (1): 58-65.
Dijka, V. H., Fischera, A. R. H., Marvinb, H. J. P., & Trijpa, H. C. M. V. (2015). Determinants of stakeholders’ attitudes towards a new technology: nanotechnology applications for food, water, energy and medicine. Journal of Risk Research. doi.org/10.1080/13669877.2015.1057198
Dyehouse, M. A., Diefes-Dux, H. A., Bennett, D. E., & Imbrie, P. K. (2008). Development of an instrument to measure undergraduates’ nanotechnology awareness, exposure, motivation, and knowledge. Journal of Science Education and Technology, 17 (5):500-510.
Frewer, L., Gupta, N., George, S., Fischer, A., Giles, E., & Coles, D. (2014). Consumer attitudes towards nanotechnologies applied to food production. Trends in Food Science & Technology, 40 (2), 211-225.
George, S., Kaptan, G., Lee, J., & Frewer, L. (2014). Awareness on adverse effects of nanotechnology increases negative perception among public: survey study from Singapore. Journal of Nanoparticle Research, 16 (12): 1-11.
Grillo, R., Abhilash, P. C., & Fraceto, L. F. (2016). Nanotechnology applied to bio-encapsulation of pesticides. Journal of nanoscience and nanotechnology, 16 (1), 1231-1234.
Handford, C. E., Dean, M., Spence, M., Henchion, M., Elliott, C. T., & Campbell, K. (2015). Awareness and attitudes towards the emerging use of nanotechnology in the agri-food sector. Food Control, 57: 24-34.
Iavicoli, I., Leso, V., Beezhold, D. H., & Shvedova, A. A. (2017). Nanotechnology in agriculture: opportunities, toxicological implications, and occupational risks. Toxicology and applied pharmacology, 329, 96-111.
Jones, G. M., Grant E., Gardner, M. F & Amy, T. (2015). Precollege nanotechnology education: a different kind of thinking. Nanotechnology Reviews. 4 (1):117–127.
Kah, M. (2015). Nanopesticides and nanofertilizers: emerging contaminants or opportunities for risk mitigation? Frontiers in chemistry, 3, 64.
Khot, L. R., Sankaran, S., Maja, J. M., Ehsani, R., & Schuster, E. W. (2012). Applications of nanomaterials in agricultural production and crop protection: a review. Crop protection, 35: 64-70
Mize, S. (2005). Foresight nanotechnology Challenges. Foresight nanotechnology institute, 19.
Mousavi, S. R, & Rezaei, M. (2011) Nanotechnology in Agriculture and Food Production. Journal of Applied Environmental and Biological Sciences, 1 (10):414-419.
Nuruzzaman, M., Rahman, M. M., Liu, Y., & Naidu, R. (2016). Nanoencapsulation, nano-guard for pesticides: a new window for safe application. Journal of agricultural and food chemistry, 64 (7), 1447-1483.
Peters, R. J., Bouwmeester, H., Gottardo, S., Amenta, V., Arena, M., Brandhoff, P. and Pesudo, L. Q. (2016). Nanomaterials for products and application in agriculture, feed and food. Trends in Food Science & Technology, 54, 155-164.
Rashidi., L. & Khosravi-Daranib., K. (2011). The applications of nanotechnology in food industry. Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 51 (8):723-730.
Sahin, N. and Ekli, E. (2013). Nanotechnology awareness, opinions and risk perceptions among middle school students. International Journal of Technology and Design Education, 23 (4):867-81.
Servin, A. D., & White, J. C. (2016). Nanotechnology in agriculture: next steps for understanding engineered nanoparticle exposure and risk. NanoImpact, 1, 9-12.
Steenis, N. D., & Fischer, A. R. (2016). Consumer attitudes towards nanotechnology in food products: an attribute-based analysis. British Food Journal, 118 (5), 1254-1267.