آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,871
تعداد مقالات32,535
تعداد مشاهده مقاله42,412,048
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,188,318
آقامحمدی, بنفشه, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, فرهودی, مهدی. (1397). تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136
بنفشه آقامحمدی; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری تهرانی; مهدی فرهودی. "تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1397, 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136
آقامحمدی, بنفشه, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, فرهودی, مهدی. (1397). 'تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136
آقامحمدی, بنفشه, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, فرهودی, مهدی. تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(1): 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب