آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها2,810
تعداد مقالات31,895
تعداد مشاهده مقاله40,508,802
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,861,907
آقامحمدی, بنفشه, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, فرهودی, مهدی. (1397). تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136
بنفشه آقامحمدی; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری تهرانی; مهدی فرهودی. "تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1397, 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136
آقامحمدی, بنفشه, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, فرهودی, مهدی. (1397). 'تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136
آقامحمدی, بنفشه, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, فرهودی, مهدی. تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(1): 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب