آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,074
تعداد مقالات34,304
تعداد مشاهده مقاله47,204,671
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,118,538
آقامحمدی, بنفشه, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, فرهودی, مهدی. (1397). تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136
بنفشه آقامحمدی; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری تهرانی; مهدی فرهودی. "تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1397, 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136
آقامحمدی, بنفشه, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, فرهودی, مهدی. (1397). 'تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136
آقامحمدی, بنفشه, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, فرهودی, مهدی. تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(1): 91-103. doi: 10.22092/fooder.2018.121454.1136


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب