آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,386,754
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,081
بیگ محمدی, زهرا, برکتی, مژده, شهیری طبرستانی, هدی. (1397). بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138
زهرا بیگ محمدی; مژده برکتی; هدی شهیری طبرستانی. "بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1397, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138
بیگ محمدی, زهرا, برکتی, مژده, شهیری طبرستانی, هدی. (1397). 'بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138
بیگ محمدی, زهرا, برکتی, مژده, شهیری طبرستانی, هدی. بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(1): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب