آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,554
تعداد مشاهده مقاله42,415,338
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,191,223
بیگ محمدی, زهرا, برکتی, مژده, شهیری طبرستانی, هدی. (1397). بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138
زهرا بیگ محمدی; مژده برکتی; هدی شهیری طبرستانی. "بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1397, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138
بیگ محمدی, زهرا, برکتی, مژده, شهیری طبرستانی, هدی. (1397). 'بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138
بیگ محمدی, زهرا, برکتی, مژده, شهیری طبرستانی, هدی. بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(1): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب