آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,069
تعداد مقالات34,253
تعداد مشاهده مقاله47,033,311
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,959,399
بیگ محمدی, زهرا, برکتی, مژده, شهیری طبرستانی, هدی. (1397). بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138
زهرا بیگ محمدی; مژده برکتی; هدی شهیری طبرستانی. "بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1397, 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138
بیگ محمدی, زهرا, برکتی, مژده, شهیری طبرستانی, هدی. (1397). 'بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138
بیگ محمدی, زهرا, برکتی, مژده, شهیری طبرستانی, هدی. بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(1): 1-14. doi: 10.22092/fooder.2018.121497.1138


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب