پورحاجی, فاطمه, صحرائیان, بهاره. (1397). بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 41-56. doi: 10.22092/fooder.2018.121044.1126
فاطمه پورحاجی; بهاره صحرائیان. "بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1397, 41-56. doi: 10.22092/fooder.2018.121044.1126
پورحاجی, فاطمه, صحرائیان, بهاره. (1397). 'بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 41-56. doi: 10.22092/fooder.2018.121044.1126
پورحاجی, فاطمه, صحرائیان, بهاره. بررسی پایداری اکسیداتیو دونات حاوی اسید آسکوربیک و عصاره چای سبز طی دوره نگهداری با استفاده از روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 17(1): 41-56. doi: 10.22092/fooder.2018.121044.1126


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.