1موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع . بخش تحقیقات علوم چوب و کاغذ
2موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع . بخش تحقیقات علوم چوب و کاغذ صندوق پستی 116- 13185 تهران – ایران
3عضو هیات علمی دانشکده مهندسی چوب و کاغذ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده
در این بررسی تاثیر سه عامل رطوبت کیک خرده چوب ، درجه حرارت و زمان پرس بر واکنش پلیمر شدن رزین اوره-فرمالدئید مورد مطالعه قرار گرفته است . با تغییر رطوبت کیک خرده چوب در مقادیر 10، 13 و 16 درصد، درجه حرارت پرس در 150، 170، 190 درجه سلسیوس و زمان پرس در 4، 6، 8 دقیقه در جمع 27 ترکیب شرایط به وجود آمده و با ثابت نگهداشتن عوامل دیگر، برای هر ترکیب شرایط، چهار تخته ساخته شده است . مقاومت خمشی، مدول الاستیسیته، چسبندگی داخلی، میزان جذب آب و واکشیدگیهای ضخامتی پس از 2 و 24 ساعت غوطهوری در آب طبق دستورالعمل 1037 ASTMD- اندازهگیری و اطلاعات جمعآوری شده با استفاده از روش آماری فاکتوریل با بلوکهای کاملا تصادفی تجزیه و تحلیل و مورد مقایسه قرار گرفتهاند. تاثیر رطوبت کیک خرده چوب بر مقاومت خمشی تخته خرده چوب ممرز دارای اختلاف معنیداری نبوده، ولی تاثیر این عامل بر مدولالاستیسیته در سطح 5 درصد دارای اختلاف معنیدار است و با زیاد شدن رطوبت کیک خرده چوب مدول الاستیسیته و مقاومت خمشی زیاد شده است . بالاترین مدول الاستیسیته برابر 4264 مگاپاسکال مربوط به تختههائی است که رطوبت کیک خرده چوب آنها 16 درصد بوده است . تاثیر رطوبت کیک خرده چوب بر چسبندگی داخلی (مقاومت در مقابل کشش عمود بر سطح) با مقاومت خمشی و مدول الاستیسیته نسبت معکوس داشته و با زیاد شدن رطوبت کیک خرده چوب ، چسبندگی داخلی تختهها کم شده است . کم شدن چسبندگی داخلی در سطح 1 درصد معنیدار بوده است . بالاترین میزان چسبندگی داخلی برابر 1ˆ447 مگاپاسکال در رطوبت کیک خرده چوب ، میزان جذب آب کم شده و واکشیدگی ضخامتی تختهها زیاد شده است به طوریکه کمترین میزان جذب آب پس از 2 و 24 ساعت غوطهوری در آب به ترتیب برابر 67ˆ347 درصد و 86ˆ778 درصد در تختههای با رطوبت کیک 16 درصد مشاهده شده و کمترین میزان واکشیدگی ضخامتی پس از 2 و 24 ساعت غوطهوری به ترتیب برابر 21ˆ886 درصد و 27ˆ319 درصد در تختههای با رطوبت کیک 10 درصد اتفاق افتاده است . با بررسی اثر مستقل رطوبت کیک خرده چوب بر ویژگیهای مکانیکی و فیزیکی تخته خرده چوب مشخص میگردد که برای دستیابی به تخته خرده چوب ممرز با ویژگیهای مطلوب ، ضروری است رطوبت کیک خرده چوب در حدود 10 تا 13 درصد باشد.
Investigation on the Effect of UF resin polymerization variable on strength of Uf bonded Hornbeam particleboard
نویسندگان [English]
Ahmad Jahan latibari1؛ Abdolrahman Hosseinzadeh2؛ Taghi Tabarsa3
1Wood and Paper Science Division,
Research Institute of Forests and Rangelands
P.O.Box: 13185-116. Fax: 021-44196573
Tehran,Iran
2Wood and Paper Science Division,
Research Institute of Forests and Rangelands
P.O.Box: 13185-116. Fax: 021-4196573
Tehran,Iran
3Facalty, College of Wood & Paper Engineering, Gorgan University of Agricalture & Natural Resources Sciences
چکیده [English]
In this investigation, the effect of mat moisture content, press temperature and time on polymerization reaction of urea-formaldehyde (UF) resin and the strength of UF bonded hornbeam particleboard is studied. Variation of three variables is as followed:
-mat moisture content; 10, 13 and 16% (Based on oven dry weight of wood)
-Press temperature; 150, 170 and 190 ᵒC
-Press time; 4, 6, and 8 min.
Fore boards were manufactured for each combination of variables. Modulus of rupture (MOR), modulus of elasticity (MOE), Internal bond (IB), water absorption (Wa2 and Wa24) and thickness swelling (Ts2 and Ts24) after 2 and 24 hours immersion in water were determined according to ASTM 1037 standard. All data was analyzed using factorial design. The effect of mat moisture content on MOR was not statically different, but its effect on MOE was statistically different at 5% significance level, and increasing the mat moisture content from 10 to 16% bout MOR & MOE. Highest level of MOE (4262 MPa) corresponds to board pressed at 16% mat moisture content. On the contrary, mat moisture content decreased the IB and lowest value of IB ( 1.447 MPa) corresponds to boards pressed at 16% mat moisture content. The effect of mat moisture content on IB was statistically different at 1% significance level. Increasing mat moisture content decreased water absorption and increased thickness swelling. Lowest Wa2 & Wa24 was observed on boards pressed at 16% mat moisture content (67.35% & 86.78% respectively) and lowest Ts2 & Ts24 was observed on boards pressed at 10% mat moisture content (21.89% & 27.32% respectively). There force for the production of suitable boards, ma moisture content must be kept at 10-13% range.
کلیدواژهها [English]
press temperature, press time, mat moisture content, MOR, MOE, IB
مراجع
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 464
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 446
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب