مومن زاده, زهرا, خدا نظری, آی ناز, غانمی, کمال. (1397). تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغنهای مختلف گیاهی (روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب، مواد معدنی و ویتامین ها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), 149-163. doi: 10.22092/isfj.2018.116499
زهرا مومن زاده; آی ناز خدا نظری; کمال غانمی. "تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغنهای مختلف گیاهی (روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب، مواد معدنی و ویتامین ها". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 1, 1397, 149-163. doi: 10.22092/isfj.2018.116499
مومن زاده, زهرا, خدا نظری, آی ناز, غانمی, کمال. (1397). 'تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغنهای مختلف گیاهی (روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب، مواد معدنی و ویتامین ها', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), pp. 149-163. doi: 10.22092/isfj.2018.116499
مومن زاده, زهرا, خدا نظری, آی ناز, غانمی, کمال. تاثیر سرخ کردن فیله هامور معمولی (Epinephelus coioides) با روغنهای مختلف گیاهی (روغن زیتون، روغن ذرت و روغن هسته انگور) بر پروفایل اسید چرب، مواد معدنی و ویتامین ها. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(1): 149-163. doi: 10.22092/isfj.2018.116499