آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,961,885
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,241,769
ساکی, جواهر, خدانظری, آی ناز, حسینی, سید مهدی. (1397). تاثیر فیلم کیتوزان-ژلاتین همراه با عصاره پوست انار بر خصوصیات کیفی ماهی شوریده بلانگر (Johnius belangerii) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), 128-139. doi: 10.22092/vj.2017.116252.1381
جواهر ساکی; آی ناز خدانظری; سید مهدی حسینی. "تاثیر فیلم کیتوزان-ژلاتین همراه با عصاره پوست انار بر خصوصیات کیفی ماهی شوریده بلانگر (Johnius belangerii) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 2, 1397, 128-139. doi: 10.22092/vj.2017.116252.1381
ساکی, جواهر, خدانظری, آی ناز, حسینی, سید مهدی. (1397). 'تاثیر فیلم کیتوزان-ژلاتین همراه با عصاره پوست انار بر خصوصیات کیفی ماهی شوریده بلانگر (Johnius belangerii) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), pp. 128-139. doi: 10.22092/vj.2017.116252.1381
ساکی, جواهر, خدانظری, آی ناز, حسینی, سید مهدی. تاثیر فیلم کیتوزان-ژلاتین همراه با عصاره پوست انار بر خصوصیات کیفی ماهی شوریده بلانگر (Johnius belangerii) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 31(2): 128-139. doi: 10.22092/vj.2017.116252.1381


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب