آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,107
تعداد مقالات34,629
تعداد مشاهده مقاله49,671,327
تعداد دریافت فایل اصل مقاله80,104,515
هوشیار جبل کندی, فرناز, عباسپور, علی, رسولی صدقیانی, میر حسن, اصغری, حمیدرضا. (1396). تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(2), 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700
فرناز هوشیار جبل کندی; علی عباسپور; میر حسن رسولی صدقیانی; حمیدرضا اصغری. "تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 2, 1396, 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700
هوشیار جبل کندی, فرناز, عباسپور, علی, رسولی صدقیانی, میر حسن, اصغری, حمیدرضا. (1396). 'تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(2), pp. 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700
هوشیار جبل کندی, فرناز, عباسپور, علی, رسولی صدقیانی, میر حسن, اصغری, حمیدرضا. تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 5(2): 185-194. doi: 10.22092/sbj.2018.115700


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب