شریف پور, عیسی, سلطانی, مهدی, عبدالحی, حسین, قیومی, راضیه. (1381). اثر بیهوش کنندگی اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) در شرایط مختلف pH و درجه حرارت در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 59-74. doi: 10.22092/isfj.2003.115665
عیسی شریف پور; مهدی سلطانی; حسین عبدالحی; راضیه قیومی. "اثر بیهوش کنندگی اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) در شرایط مختلف pH و درجه حرارت در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1381, 59-74. doi: 10.22092/isfj.2003.115665
شریف پور, عیسی, سلطانی, مهدی, عبدالحی, حسین, قیومی, راضیه. (1381). 'اثر بیهوش کنندگی اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) در شرایط مختلف pH و درجه حرارت در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 59-74. doi: 10.22092/isfj.2003.115665
شریف پور, عیسی, سلطانی, مهدی, عبدالحی, حسین, قیومی, راضیه. اثر بیهوش کنندگی اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) در شرایط مختلف pH و درجه حرارت در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1381; 11(4): 59-74. doi: 10.22092/isfj.2003.115665