اعتمادی, حلیمه, رضائی, مسعود, عابدیان, عبدالمحمد. (1388). بررسی اثر استات سدیم و بسته بندی در خلاء بر ویژگی های میکروبی، حسی و زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(4), 1-12. doi: 10.22092/isfj.2010.115526
حلیمه اعتمادی; مسعود رضائی; عبدالمحمد عابدیان. "بررسی اثر استات سدیم و بسته بندی در خلاء بر ویژگی های میکروبی، حسی و زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 4, 1388, 1-12. doi: 10.22092/isfj.2010.115526
اعتمادی, حلیمه, رضائی, مسعود, عابدیان, عبدالمحمد. (1388). 'بررسی اثر استات سدیم و بسته بندی در خلاء بر ویژگی های میکروبی، حسی و زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(4), pp. 1-12. doi: 10.22092/isfj.2010.115526
اعتمادی, حلیمه, رضائی, مسعود, عابدیان, عبدالمحمد. بررسی اثر استات سدیم و بسته بندی در خلاء بر ویژگی های میکروبی، حسی و زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 18(4): 1-12. doi: 10.22092/isfj.2010.115526