- آقایی جوبنی، کیوان، 1381. بررسی و مقایسه میزان اسانس و ترکیبات متشکله آن در گیاهان اکالیپتوس کامالدولنسیس در شرایط مزرعهای و کشت بافت. پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشکده علوم، دانشگاه شهید بهشتی، 177 صفحه.
- جوانشیر، کریم، 1366. سوزنی برگان. جلد دوم. مؤسسه انتشارات و چاپ دانشگاه تهران، 220 صفحه.
- شریفی، مظفر، 1374. بررسی مقایسهای اسانسها در بذر زیرههای سیاه و سبز و قطعات جدا کشت. پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشگاه تهران، 335 صفحه.
- مظفریان، ولیاله، 1375. فرهنگ نامهای گیاهان ایران. انتشارات فرهنگ معاصر، 671 صفحه.
- میرزا، مهدی، فاطمه سفیدکن و لطیفه احمدی، 1375. اسانسهای طبیعی، استخراج،شناسایی کمی و کیفی، کاربرد، انتشارات موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع.
- Badaway, E. M; Moris, H. A; Sakr, S. S and El- Sharnouby, M. E. (1991). Production of the essential oil obtained from callus of different organs of Chamomile plant (Chamomilla recutita, L) in vitro. Bulletin of faculty of Agriculture university of cairo, 42.4 suppl. 11485-1499.
- Charlwood, B. V. and molina- Torres, J. (1992). Properties of plant cell cultures, organised cultures. Proc. Phtochemistry. Soc. Eur. 30, 167-200.
- Geron, C; Rasmussen, R; Arnts, RR. And Guenther, A. (2000). A review and synthesis of monoterpene speciation from forests in the Unoted States. Atmospheric environment, 34 (11): 1761-1781.
- Guenther, E. (1948). The essential oils Vol: 1.
Omoto, t. San- Ei Gen F. F. I. (2000). Inc. 1- 1- 11, Sanwa- cho, Toyonaka, Osaka 561-8588, Japan.