- ان-پاتر، ترجمه فلاحی، م. ، بهار 1368، علم مواد غذایی، جلد اول، انتشارات سعید، چاپ اول، 387 صفحه
- بریان ا.فاکس، ألن ج. کرون، ترجمه زندی، پ. ، 1368، علوم غذایی از دیدگاه شیمیایی، نشر دانشگاهی تهران، چاپ اول، 375 صفحه
- زرگری، ع. ، 1366، گیاهان دارویی، جلد اول، انتشارات دانشگاه تهران، چاپ اول، 951 صفحه
- قهرمان، ا. ، 1365، فلور ایران، جلد 8، انتشارات موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، چاپ اول، صفحه 876-1000
- ماجدی، م. ، 1376، روشهای أزمون شیمیایی مواد غذایی، موسسه نشر جهاد، چاپ دوم
- میر حیدر، ح. ، 1373، معارف گیاهی، جلد 6، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، چاپ اول، 647 صفحه
- Irigoyen ,j.j.,D.W. Emerrich and M. sanchez (1992) Water stress induced changes in concentration of prolin and total soluble sugars in nodulated alfalfa. plant physiol.84:55-60.
- Paquin , R. and lechasseur , p.(1979).observation sur une methode de dosage de la pvoline libre.
dans les extraits de plantes. can. J. Bot. 75 : 1851 – 1854. -
- India standard. 1974. SPECEFECATION FOR TRAGACANTH GUM,FOOD GRADE, 7238 APPENDEX A.
- http:// www.ibiblio.org / herbmed / eclectic / kings /
- http:// www.cniworld.com / acacia / index.html