شادنوش, غلامرضا, شادنوش, فرنوش, طاهری میرقائد, علی. (1387). کاربرد میوه بلوط به عنوان همبندکننده جیره و اثرآن بر خصوصیات لاشه ماهیان قزل آلای رنگین کمان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), 99-106. doi: 10.22092/isfj.2008.115344
غلامرضا شادنوش; فرنوش شادنوش; علی طاهری میرقائد. "کاربرد میوه بلوط به عنوان همبندکننده جیره و اثرآن بر خصوصیات لاشه ماهیان قزل آلای رنگین کمان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 3, 1387, 99-106. doi: 10.22092/isfj.2008.115344
شادنوش, غلامرضا, شادنوش, فرنوش, طاهری میرقائد, علی. (1387). 'کاربرد میوه بلوط به عنوان همبندکننده جیره و اثرآن بر خصوصیات لاشه ماهیان قزل آلای رنگین کمان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(3), pp. 99-106. doi: 10.22092/isfj.2008.115344
شادنوش, غلامرضا, شادنوش, فرنوش, طاهری میرقائد, علی. کاربرد میوه بلوط به عنوان همبندکننده جیره و اثرآن بر خصوصیات لاشه ماهیان قزل آلای رنگین کمان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 17(3): 99-106. doi: 10.22092/isfj.2008.115344