- جمزاد، ز.، 1373 ، آویشن، انتشارات مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع، ص15-5 .
- زرگری، ع.، گیاهان دارویی، 1369، مؤ سسه انتشارات و چاپ دانشگاه تهران، جلد چهارم، ص42-38 .
- سفید کن، ف.، عباس رحیمی بیدگلی،1381 ، بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس آویشن کوهی Thymus kotschyanus در دوره رشد گیاه و با روش های مختلف تقطیر، تحقیقات گیاهان دارویی و معطر(جلد 15 )، ص 22-1 ، شماره انتشار: 307-1381.
- قهرمان، ا.، 1373 ، کورموفیت های ایران، مرکز نشر دانشگاهی، جلد سوم ،ص 244-237 .
- مهرپور، ش.، 1382 ، بررسی مقایسه ای و ارزیاب ی برخی گونه های آویشن با استفاده از ویژگیهای ریخت شناختی ، تشریحی، تکوینی، فراساختاری، ملکولی و آنالیز اسانس آنها. رساله دکتری رشته علوم گیاهی- سلولی تکوینی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات.
- Didry, N., Dubreuhl, L.,and Pinkas, M. 1993 Antimicrobial activity of thymol, carvacrol and cinnamaldehyde alone or in combination. Pharmazie, 48, 301-304.
- Sefidkon, F. and Dabiri. M 1999. The effect of distillation methods and stage of plant growth on the essential oil content and composition of Thymus katschyanus Boiss & Hollen. Flavour Fragrance, 14, 405-408.
- Shibamoto, T.,1987. Retention indices in essential oil analysis. In: Capillary gas chromatography in essential oil analysis. Edits., P. Sandra and C. Bicchi, Chapter 8, pp 259-274, Dr. Alfred Huething Verlag, New York.