عسکری ساری, ابوالفضل, متین فر, عباس, عابدیان, عبدالحمید. (1387). آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی ( Litopenaeus vannamei ). سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), 109-116. doi: 10.22092/isfj.2008.115238
ابوالفضل عسکری ساری; عباس متین فر; عبدالحمید عابدیان. "آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی ( Litopenaeus vannamei )". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 1, 1387, 109-116. doi: 10.22092/isfj.2008.115238
عسکری ساری, ابوالفضل, متین فر, عباس, عابدیان, عبدالحمید. (1387). 'آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی ( Litopenaeus vannamei )', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(1), pp. 109-116. doi: 10.22092/isfj.2008.115238
عسکری ساری, ابوالفضل, متین فر, عباس, عابدیان, عبدالحمید. آثار متقابل سطوح مختلف درجه شوری آب و میزان پروتئین غذا بر رشد و بازماندگی میگوی جوان وانامی ( Litopenaeus vannamei ). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 17(1): 109-116. doi: 10.22092/isfj.2008.115238