- اخلاقی مومنی، ز.، 1365. بررسی ویژگیهای گیاه باریجه و شیرابه حاصل از آن. پایان نامه دکترای دانشکده داروسازی دانشگاه تهران.
- آیینه چی، ی.، 1370. مفردات پزشکی و گیاهان دارویی. انتشارات دانشگاه تهران.
- بشری، ح.، 1381. شناسایی و بررسی اکولوژیک گیاهان اسانس دار به منظور اهلی کردن و کشت آنها در استان قم. انتشارات معاونت آموزش و تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی.
- دینی، م.، باباخانلو، پ.، علیها، م.، گلی پور، م. و جعفری، ف.، 1383. بررسی تأثیر بهره برداری در ادامه حیات گیاه Ferula gumosa در شرایط مزرعه. فصلنامه پژوهشی تحقیقات گیاهان داوریی و معطر ایران، 20(1): 110-99.
- زرگری، ع.، 1367. گیاهان دارویی (جلد دوم). انتشارات دانشگاه تهران.
- سالار، ن.، 1379. بررسی روشهای کاشت و تکثیر باریجه در سمنان. انتشارات شرکت جهاد تحقیقات و آموزش.
- شیرمحمدی، ع.، 1371. بررسی نیازهای بوم شناختی گونه باریجه و تعیین نحوه مناسب بهره برداری از آن در منطقه هزار مسجد. پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه تهران.
- قهرمان، ا.، 1375. فلور رنگی ایران. انتشارات مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع.
- معصومی، م.، 1372. بررسی فلورستیک و پوشش گیاهی شرق تفرش (حوضه آبخیز کاسوا). پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه تهران.
- Prakash, A. P. and Pathak, S., 1994. Inhibition of beta-glucronidase activity in ratuterus during implantation by feeding Ferula jaesekheana extract. International journal of pharmacognosy, 32(4): , 362 - 365.
- Saidov, M.K, Shub, S. and Trofimova, E., 1988. Chemical characteristic of the principal willd-growing food plants of centeral Tajikestan. Rastitel, Nye- Resursy, 24(2): 242-245.