جعفری، ع.، نصرتی نیگجه، م. و حیدری شریف آباد، ح.، 1382. بررسی عملکرد علوفه، صفات مورفولوژیکی و صفات کیفی در 18 رقم و اکوتیپ یونجه زراعی Medicago sativa در شرایط مطلوب وتنش خشکی. فصلنامه پژوهشی تحقیقات ژنتیک واصلاح گیاهان مرتعی وجنگلی ایران، شماره 11، صفحه 62-53.
جعفری، ع. و نوری، ف.، 1379. بررسی عملکرد علوفه و سایر صفات زراعتی هفت رقم یونجه چند ساله Medicago sativa در شرایط دیم استان کرمانشاه. پژوهش و سازندگی، شماره 48، صفحه 51-48.
رضایی. ع. م.، 1372. به نژادی یونجه. مرکز نشر دانشگاهی تهران، 233 صفحه.
شاه نجات بوشهری، ع.، 1367. ارزیابی قدرت ترکیب پذیری عمومی 15 رقم یونجه. پایان نامه کارشناسی ارشد اصلاح نباتات، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی.
گرامی، ب.، 1362. اسپرس. نشریه دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان، 87 صفحه.
Hanna, W.W. 1993. Improving forage quality by breeding, International Crop Science, 1: 671-675.
Hart, R.H., Piers, R.B. and Hanson, C.H. 1988. Alfalfa yield, specific leaf weight, co2 exchange rate and morphology, Crop Science, 18: 469-653.
Jafari, A. and Ghamari Zare, A. 2005. Factor analysis of components of yield and quality traits in alfalfa (Medicago sativa), Proceeding of the XXth International Rangelands Congress, Dublin, Ireland, pages 71.
Jafari, A., Connolly, V., Frolich, A. and Walsh, E.K. 2003a. A note on estimation of quality in perennial ryegrass by near infrared spectroscopy. Irish Journal of Agricultural and Food Research 42: 293-299.
Jafari, A., Nosrati Nigeh, M. and Haidari Sharifabadm, H. 2003b. Comparison of yield, morphological and quality traits in 18 ecotypes and varieties of alfalfa (Medicago sativa) grown under irrigated and non-irrigated conditions. Proceeding of the VIIth International Rangelands congress, Durban, South Africa, pages 1403-1405.
Julier, B., Ecalle, C. and Huyghe, C. 1999. Potential for including the digestibility in breeding of alfalfa. In: Lucerne and Medics for the XXI century. Proceeding of the XIII EUCARPIA Medicago spp. Group meeting, Perugia, Italy, 13-16 September 1999, pages 125-133.
Manly, B.F.J. 1994. Multivariate statistical methods. Chapman & Hall, London, 215p
Smith, K.F., Reed, K.F.M. and Foot, J.Z. 1997. Genetic improvement of nutritive value in dairy pastures: important traits. Grass and forage Science 52:167-175.
Snedecor, G.W. and Cochran, W.G. 1980. Statistical methods. 7th ed. Iowa State Univ. Press, Ames.
Steel, R.G.D. and Torrie, J.H. 1980. Principles and Procedures of Statistics. A Biometrical Approach, Second Edition, McGraw-Hill Book Company, London, P. 633.