- آویژگان، م.، سعادت، م.، نیلفروش زاده م. ع. و مصطفوی زاده س. ک.، 1384. اثر ضد قارچی عصاره گیاه خوشاریزه بر تعدادی از درماتوفیتهای شایع، مجله گیاهان داروئی. (در حال انتشار ، پائیز 84)
- اصغری، غ.، سجادی، ا.، صدرایی، ح. و یعقوبی، خ.، 1380. بررسی ترکیبات اسانس گیاه خوشاریزه. پژوهش در علوم پزشکی، سال هفتم، پیوست 2 . 99-97.
- صدرایی حسن، اصغری غلامرضا، یعقوبی خدیجه.1381. بررسی آثار عصاره هیدروالکلی و اسانس گیاه خوشاریزه روی انقباضات ایلئوم جدا شده رات، پژوهش در علوم پزشکی، سال هفتم، پیوست 2 . صفحه: 155-150.
- صمصام شریعت، ه.، 1371. عصاره گیری و استخراج مواد مؤثر گیاهان دارویی. انتشارات مانی. اصفهان، صفحه 25
- مظفریان، و.، 1362. گیاهان خانواده چتریان در ایران، کلید شناسی پرواکنش. نشریه شماره 35، سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی، موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع. تهران، صفحه: 9،16،20،94،259 و تصویر صفحه 260.
- مظفریان، و.، 1375. فرهنگ نام های گیاهان ایران ، انتشارات فرهنگ معاصر. تهران. صفحه 195-194.
- نوروزی، م.، 1369. بررسی فیتوشیمی و اثرات ضد میکروبی گیاه تیغ توراغ، پایان نامه دکترای داروسازی، دانشکده داروسازی دانشگاه تهران، صفجه: 58-26.
- Arora, D. and Kaur, J., 1999. Antimicrobial activity of spices, Intern. J. Antimicrob. Agents, 12: 257-262.
- De Lucca, A.J., Bland, J.M., Vigo, C.B., Cushion, M., Selitrennikoff, C.P., Peter, J. and Walsh, T.J., 2002. CAY-I, a fungicidal saponin from Capsicum sp. Fruit, Med. Mycol, 40(2): 131-137.
- Eisenberg, D.M., Davis, R.B. and Ettner, S.L., 1998. Trends in alternative medicine used in the United States, 1990-1997, JAMA, 280: 1569-75.
- Elmer, W., 1994. Microbial Suseptibility Testing Color Atlas and Text book of Diagnostic Microbiology 4th ed. Lippincott, Philadelphia. USA. , pp: 256
- Holetz, F., Pessini, G., Sanches, N., Cortez, D., Nakamura, C. and Filho, D., 2002. Screening of some plants used in the Brazilian folk medicine for the treatment of infectious diseases, Mem Inst. Oswaldo Cruz, Rio de Janeiro, 97(7): 1027-1031.
- Horvath, G., Kocsis, B., Botz, L., Nemeth, J. and Szabo, L., 2002. Antibacterial activity of Thymus phenols by direct bioautography, Acta Biol Szegediensis, 46: 145-6.
- Jantan, I., Yassin, M., Chin, C., Chen, L. and Sim, N., 2003. Antifungal activity of the essential oils of nine Zingiberaceae species, Pharmaceut Biol, 41:392-7.
- Kariba, R.M., Houghton, P.J. and Yenesew, A., 2002. Antimicrobial activities of a new schizozygane indoline alkaloid from Schizozygia coffaeoides and the revised structure of isoschizogaline, J. Nat. Prod., 65(4): 566-569.
- McFadden, R., 1995. Comparison of the inhibitory effects of various plants extracts on the growth of Candida albicans in vitro, Eur. J. Herbal Medicine, 1(3): 26-31.
- Rechinger, K.H., 1987. Flora Iranica, Akademische Druke. U. Uerlagsantalti, Graz, Austria, No 162, pp: 72.
- Renault, S., De Lucca, A.J., Bouem, S., Bland, J.M., Vigo, C.B. and Selitrennikoff, C.P., 2003. CAY-1, a novel antifungal compound from cayenne pepper, Med. Mycol., 41(1): 75-81.
- Singh, N.V., Azmi, S., Maurya, S., Singh, U.P., Jha, R.N. and Pandey, V.B., 2003. Two plant alkaloids isolated from Corydalis longipes as potential antifungal agents, Folia Microbiol (Praha), 48(5): 605-9.
- Stary, F. and Jirasek, V., 1977. A concise Guide IN colour HERBS, Hamlry Press, Prague, Czechoslavakia, PP; 15-25.