صابر, علی, عابدیان کناری, عبدالمحمد, حیاتی, فریده. (1386). تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر ( Salmo trutta caspius ). سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), 93-102. doi: 10.22092/isfj.2007.114934
علی صابر; عبدالمحمد عابدیان کناری; فریده حیاتی. "تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر ( Salmo trutta caspius )". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 1, 1386, 93-102. doi: 10.22092/isfj.2007.114934
صابر, علی, عابدیان کناری, عبدالمحمد, حیاتی, فریده. (1386). 'تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر ( Salmo trutta caspius )', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(1), pp. 93-102. doi: 10.22092/isfj.2007.114934
صابر, علی, عابدیان کناری, عبدالمحمد, حیاتی, فریده. تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب بدن لارو ماهی آزاد دریای خزر ( Salmo trutta caspius ). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1386; 16(1): 93-102. doi: 10.22092/isfj.2007.114934