فروزانی, صدف, مقصودلو, تیرداد, قنبری, فرشاد. (1396). اثر انجماد بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی بافت خوراکی ماهی سرخو معمولی (Lutjanus johnii). سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 183-188. doi: 10.22092/isfj.2017.113966
صدف فروزانی; تیرداد مقصودلو; فرشاد قنبری. "اثر انجماد بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی بافت خوراکی ماهی سرخو معمولی (Lutjanus johnii)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1396, 183-188. doi: 10.22092/isfj.2017.113966
فروزانی, صدف, مقصودلو, تیرداد, قنبری, فرشاد. (1396). 'اثر انجماد بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی بافت خوراکی ماهی سرخو معمولی (Lutjanus johnii)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 183-188. doi: 10.22092/isfj.2017.113966
فروزانی, صدف, مقصودلو, تیرداد, قنبری, فرشاد. اثر انجماد بر ویژگیهای شیمیایی و میکروبی بافت خوراکی ماهی سرخو معمولی (Lutjanus johnii). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(4): 183-188. doi: 10.22092/isfj.2017.113966