بهرامیزاده, عیسی, رحمانی فرح, کاوه. (1396). تاثیر سطوح مختلف زانتان و آلژینات بر کیفیت روغن ماهی ریز پوشانی شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), 139-150. doi: 10.22092/isfj.2017.113931
عیسی بهرامیزاده; کاوه رحمانی فرح. "تاثیر سطوح مختلف زانتان و آلژینات بر کیفیت روغن ماهی ریز پوشانی شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 4, 1396, 139-150. doi: 10.22092/isfj.2017.113931
بهرامیزاده, عیسی, رحمانی فرح, کاوه. (1396). 'تاثیر سطوح مختلف زانتان و آلژینات بر کیفیت روغن ماهی ریز پوشانی شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(4), pp. 139-150. doi: 10.22092/isfj.2017.113931
بهرامیزاده, عیسی, رحمانی فرح, کاوه. تاثیر سطوح مختلف زانتان و آلژینات بر کیفیت روغن ماهی ریز پوشانی شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(4): 139-150. doi: 10.22092/isfj.2017.113931